BARCELONA · Laura Tomás i Ale Oseguera amb ‘El Mapa de la Tormenta’ + micro obert (Mataró)

Dimecres 20 de novembre / 21.00 h
Espai Culinari del Cafè de Mar

Carrer Santa Rita, 1
08301 Mataró (Barcelona)

[Taquilla inversa]

Espectacle de poesia escènica; ‘El Mapa de la Tormenta està basat en els textos dels poemaris ‘Anatomía de una tormenta‘ de Laura Tomás i ‘Tormenta de tierra‘ d’Ale Oseguera.

Laura Tomás va néixer a Barcelona l’any 1993. Es va graduar en Cinematografia. És dissenyadora de so, baixista i estudiant. Els seus poemes es poden llegir en el llibre-disc ‘La musa suicida‘ (Ed. El Petit Editor), llançat pel grup de poesia elèctrica i performance ‘LasHermanas del Desorden on ella participa activament, i en l’antologia ‘En este mundo‘ (Ed. Satori). ‘Anatomía de una tormenta‘ (Liberoamérica) és el seu primer poemari, una declaració de guerra i d’amor, una gàbia amb les portes obertes, saltar de la corda fluixa i descobrir que no has mort.

Ale Oseguera és escriptora, periodista i ‘performer‘. Va néixer a Mèxic i viu a Barcelona des de 2006. És autora d’una novel·la: Realidad en Mono (Aloha, 2019), i de dos poemaris: Tormenta de Tierra (Neopatria, 2016) i ‘Un hotel de cinco estrellas sobre un cementerio (Ediciones Oblicuas, 2019), guardonat amb el XII Premi de Poesia ‘La Nunca XII’ d’Ediciones Oblicuass. És fundadora de ‘Las Hermanas del Desorden‘, agrupació que explora les possibilitats teatrals i sonores de la poesia a través d’espectacles amb música en directe.

 

https://i0.wp.com/cafedemar.coop/wp-content/uploads/2019/10/Perife%CC%80ric-Poetry-20-nov-2019-EC-CdM-724x1024.jpg

FONT: http://cafedemar.coop/events/periferic-poetry-mataro-presenta-laura-tomas-micro-obert/