Barcelona · Laura Tomás i Ale Oseguera amb ‘El mapa de la tormenta’ – 15 de desembre – llibreria prole

Diumenge 15 de desembre

13.00 h. prole

Carrer Comte Borrell, 100
08015 Barcelona

Espectacle de poesia escènica; El Mapa de la Tormenta està basat en els textos dels poemaris ‘Anatomía de una tormenta‘ de Laura Tomás i ‘Tormenta de tierra‘ d’Ale Oseguera.

Laura Tomás va néixer a Barcelona l’any 1993. Es va graduar en Cinematografia. És dissenyadora de so, baixista i estudiant. Els seus poemes es poden llegir en el llibre-disc ‘La musa suicida‘ (Ed. El Petit Editor), llançat pel grup de poesia elèctrica i performance ‘LasHermanas del Desorden on ella participa activament, i en l’antologia ‘En este mundo‘ (Ed. Satori). ‘Anatomía de una tormenta‘ (Liberoamérica) és el seu primer poemari, una declaració de guerra i d’amor, una gàbia amb les portes obertes, saltar de la corda fluixa i descobrir que no has mort.

Ale Oseguera és escriptora, periodista i ‘performer‘. Va néixer a Mèxic i viu a Barcelona des de 2006. És autora d’una novel·laRealidad en Mono (Aloha, 2019), i de dos poemarisTormenta de Tierra (Neopatria, 2016) i ‘Un hotel de cinco estrellas sobre un cementerio (Ediciones Oblicuas, 2019), guardonat amb el XII Premi de Poesia ‘La Nunca XII’ d’Ediciones Oblicuas. És fundadora de ‘Las Hermanas del Desorden‘, agrupació que explora les possibilitats teatrals i sonores de la poesia a través d’espectacles amb música en directe.

Veniu a fer el vermut i gaudir de la seva poesia en un format escènic molt interessant! Us hi esperem!

WhatsApp Image 2019-12-05 at 14.47.26.jpeg

A %d blogueros les gusta esto: